Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Leveringen binnen Nederland zijn gratis  Alle bestellingen binnen Nederland worden bezorgd met koerierdiensten van Post NL, UPS of DHL. Let er wel op dat Julia's Bags niet aansprakelijk is voor vertraging en vermissing veroorzaakt door de koerierdienst.


NATIONALE VERZENDING
Julia's Bags streeft ernaar om je bestelling binnen 2-3 werkdagen aan het door jouw opgegeven adres te versturen. Je ontvangt een bevestigingsmail over de verzending, met instructies over hoe je de bestelling kan tracken. Bij ontvangst wordt je handtekening gevraagd afhankelijk van het koeriersbedrijf. Onze koerierdienst biedt het pakketje maximaal drie keer bij je thuis aan. Als je niet in de gelegenheid bent om het pakketje persoonlijk in ontvangst te nemen, kun je het pakketje bij een postkantoor bij jou in de buurt op halen. Je bestelling kun je normaal gesproken 1 – 2 dagen na verzending thuis verwachten.

Terwijl wij onze bestellingen met grote zorg verwerken, kan het een keertje gebeuren dat je bestelling niet geleverd kan worden of onvolledig is. Mocht je een onvolledige levering ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om ons binnen zeven dagen middels een email ([email protected]) te contacteren.

RETOURNEREN

Het is ons doel om perfecte producten aan jou te leveren. Mocht je alsnog niet tevreden zijn, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je aankopen binnen 14 dagen aan te melden om retour te zenden. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren, u heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten van retourzenden zijn voor de klant.
Let er op dat de bestelling in de originele verpakking, met een kopie van de rekening, aan ons terug gestuurd moet worden. 
Als bovenstaande voorwaarden kloppen, zijn er meerdere mogelijkheden om de bestelling te retourneren.
Je hebt de mogelijkheid om een ander product uit de Julia's Bags webshop te kiezen of het product te ruilen voor een andere kleur. Als het nieuwe product goedkoper is ontvang je het verschil middels een tegoedbon van ons retour.
Als de bestelling in combinatie met een kortingscode geplaatst is, kun je het item tegen een product van dezelfde of een lagere prijscategorie ruilen.

Julia's Bags bestelt speciaal voor de klant het product in Italië. Het kan zijn dat de kleur afwijkt van de op de foto getoonde producten. Hiervoor is Julia's Bags niet verantwoordelijk, daar het product speciaal gemaakt wordt.
Mocht je bij retouneren niet tot een andere keuze komen, dan ontvang je voor het besteedbare bedrag een tegoedbon. Deze is onbeperkt geldig. De tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten.
 
 
HOE WERKT HET RETOURNEREN?

Om een product te retourneren moet je eerst het bijgeleverde retourformulier invullen. Waarna je het product samen met het retourformulier terugstuurt naar het adres op het formulier. 
Onze klantenservice handelt je retour verder af. Let er op dat de retour binnen 14 dagen geregistreerd moet zijn en dat wij niet opdragen voor de verzendkosten. Mocht er iets afwijken in uw retour, dan hoort u van ons.  

N.B.: Het retourproces duurt twee weken. Indien u na die tijd nog niks gehoord heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.  
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »